About us

GRÖNFELD er en dansk designvirksomhed, der udvikler, producerer og leverer højbede, plantekasser, plantevægge og multifunktionelle aluminiums bakker til uderum i haven, terrasser og altaner, såvel som til indendørs brug.

Hos GRÖNFELD har vi med udgangspunkt i danske designtraditioner, hvor funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd, fokus på at skabe produkter, der har mange anvendelsesmuligheder, passer ind i forskellige miljøer og som matcher det nordiske klima.

Idéen til at skabe GRÖNFELD udsprang af et ønske om at skabe produkter til udelivet hvor funktionalitet, design og æstetik går op i en højere enhed. Samtidigt var det et stærkt ønske at producere kvalitetsprodukter i materialer, der er vedligeholdelsesfri og som er anvendelige ude og inde.

Derfor produceres GRÖNFELD’s plantevægge, plantekasser og bakker i aluminium. GRÖNFELD’s højbede – både de stationære og de mobile – produceres i råjern (rust), Corten(rust), galvaniseret jern og i aluminium.

Designet og produceret i Danmark.


Kontakt os her:

GRÖNFELD Aps
Åkærsvej 1
8410 Rønde
tlf: 6055 5242
mail: kundeservice@gronfeld.com
CVR: 38273981
Åbningstider showroom: Efter aftale


Du er velkommen til at besøge vores kontor med udendørs udstilling af de forskellige modeller. Besøgs-adresse er: Åkærsvej 1, 8410 Rønde – Vi er ikke altid til stede på adressen, så har du behov for hjælp i forbindelse med besøg, så venligst kontakt os via kundeservice@gronfeld.com og aftal tid.