• Kundeservice: +45 6055 5242
    Fri fragt ved køb over 400 kr. ellers 49 kr.
    • Dansk
    • Dutch
    • English

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik 

Sikkerhed & persondata

 
 

Hos GRÖNFELD forpligter vi os til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende og dem der benytter sig af vores ydelser. GRÖNFELD er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger som vi har modtaget om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor:

GRÖNFELD Aps
Industrivej 9
8450 Hammel
Tlf: 60 55 52 42
E-mail:kundeservice@gronfeld.com
CVR.nr.: 38 27 39 81

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orienteret om status på din ordre.

Hvordan bruger vi dine data

Når du handler via GRÖNFELDs hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Når du besøger GRÖNFELDs hjemmeside anvender vi Cookies til at registrere hvordan du anvender vores hjemmeside.

Disse bliver først og fremmest brugt til at gemme, hvilke varer du har bestilt. De data som indsamles via cookies kan blandt andet omfatte IP-adresse, din geografiske placering, browser type og version, operativ system, henvisningskilde, længden på dit besøg på hjemmesiden, side visninger såvel som hvor ofte og hvornår du besøger hjemmesiden.

Disse bruger data bliver behandlet i vores analysesystem (Google Analytics) med det formål at forbedre vores hjemmeside og vores ydelser. Du kan læse om Google Analytics privatlivspolitik her.

Ønsker du ikke at acceptere cookies, kan du indstille din browser til automatisk at afvise cookies eller underrette dig hver gang et websted anmoder om at gemme cookies. Benyt din browsers hjælpefunktion for at få flere oplysninger.

I forbindelse med dine køb på hjemmesiden så behandler vi diverse data som vi er blevet oplyst af dig eller din arbejdsgiver. Disse data omfatter navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, de varer du har købt samt kommunikation mellem os og dig som har været nødvendig for at kunne levere din bestilling.

GRÖNFELD opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes. Ordrekommunikation opbevares kun så længe det anses for nødvendigt for at kunne levere service og slettes efter 12 måneder, ønsker du at få slettet ordrekommunikation tidligere så kan du gøre dette ved at skrive til os på: kundeservice@gronfeld.com

Vi behandler data som du har stillet til rådighed for os i forbindelse med anmeldelser af produkter på hjemmesiden. Disse data omfatter navn, emailadresse og den tekst som produktanmeldelsen består af og de opbevares så længe som din anmeldelse er relevant, det vil sige så længe som produktet du anmelder er publiceret på hjemmesiden. Ønsker du en anmeldelse slettet så kan du gøre dette ved at skrive til os på kundeservice@gronfeld.com

Du har på hjemmesiden mulighed for at kommunikere med os på tekst via hjemmesidens chat funktion. I den forbindelse registrerer og gemmer vi data som omfatter dit navn eller alias, IP-adresse, email samt den kommunikation der er udvekslet. Chat-kommunikation slettes efter 12 måneder, eller, hvis chat-kommunikationen af os vurderes til at indeholde særligt personfølsomme oplysninger, så slettes chat-kommunikationen med det samme.

Hvis du på hjemmesiden tilmelder dig vores nyhedsmail så behandler vi din emailadresse med det formål at sende dig informationer om kampagner, nyheder, tilbud, arrangementer og redaktionelt materiale. Din email bliver ikke solgt eller videregivet til tredjepart.

Overdragelse af data til tredjemand

Ingen personlige oplysninger, der registreres på GRÖNFELDs hjemmeside, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer transmitteres eller opbevares ikke krypteret, men bliver opbevaret på betryggende vis i Danmark og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos GRÖNFELD.

Opbevaring og sletning af personlige data.

Personoplysningerne registreres hos gronfeld.com og opbevares, med mindre andet er oplyst, i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige hos gronfeld.com er Anders Kahr Kvorning. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Dine rettigheder

Ifølge persondataloven har du en række rettigheder som vi har forsøgt at summere op i nedenstående. Vi har ikke inkluderet alle detaljer så hvis du vil have det fulde overblik så henviser vi til de relevante love og vejledninger som du kan finde på datatilsynets hjemmeside.

De primære rettigheder er ifølge persondataloven:

(a) Retten til indsigt

(b) Retten til at få forkerte data rettet

(c) Retten til at få data slettet

(d) Retten til at begrænse databehandling

(e) Retten til at opponere imod databehandling

(f) Retten til at få data overført til tredjemand

(g) Retten til at klage til en overordnet myndighed

(h) Retten til at trække en databehandlingstilladelse tilbage

Du har ret til at få at vide om vi behandler dine personlige data, hvor vi gør dette, hvilke data vi behandler, hvem der har adgang til dine data samt informationer omkring formålet med databehandlingen og hvilken slags data vi behandler.

Såfremt det vurderes at det ikke er til skade for tredjepart så kan du få tilsendt en kopi af de personlige data vi opbevarer.

Ønsker du at klage over databehandling så kan du gøre dette på datatilsynets hjemmeside.

Sikker betaling

I forbindelse med betaling med betalingskort bruges en sikker krypteret metode gennem et godkendt webshopsystem, så alle betalingsdata kun sendes via en sikker linie, og aldrig bliver gemt ved os.

 

Nyhedsbrev

Det er muligt helt frivilligt at tilmelde sig vores e-mail-nyhedsbrev. Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, kan du altid nemt framelde dig igen. Nyhedsbrevet vil blive udsendt ca. 15 gange om året. Din e-mail-adresse videregives ikke til tredjemand – du vil kun modtage e-mails fra os.

Firmainformation

GRÖNFELD Aps
Industrivej 9
8450 Hammel
Tlf: 60 55 52 42
E-mail:kundeservice@gronfeld.com

CVR.nr.: 38 27 39 81
GRÖNFELD Aps har eksisteret siden år 2017